Kantoor

Het kantoor werd in 2008 opgericht en is de samensmelting van twee kantoren met een rijke, jarenlange en complementaire ervaring.  Hierdoor werd een meerwaarde gecreëerd, niet alleen voor onszelf, maar ook en vooral voor ons cliënteel.

We zijn gevestigd in een stijlvol, authentiek herenhuis, volledig ingericht als eigentijds kantoorHet is centraal gelegen, vlakbij de Menenpoort, en goed bereikbaar.

Het kantoor bestaat uit een complementair team van vijf advocaten, gesteund door een performant secretariaat.

We staan u bij, niet alleen naar aanleiding van geschillen, maar ook preventief door het verstrekken van advies en de opmaak van contracten op maat.

Dankzij ons kader, ons netwerk, onze kennis en onze ervaring kunnen we zowel ondernemingen als particulieren een ruim, gespecialiseerd, kwalitatief hoogstaand en kostenefficiënt juridisch dienstenpakket aanbieden.

Iedere dag opnieuw gaat ons gemotiveerd team enthousiast de uitdaging aan om ons cliënteel op de best mogelijke wijze bij te staan.

Dankzij onze werkwijze hebben we in de loop der jaren een gedegen reputatie opgebouwd van geloofwaardigheid en integriteit, zowel t.a.v. ons cliënteel als naar de diverse actoren binnen justitieWij hechten hier bijzonder veel belang aan.

 

Bona fide    
Te goeder trouw